“ Я відріжу твою пі**ку” – кричала вона у класі серед звичайних дітей.

12-річний Максимко — єдина дитина на всю школу із синдромом Дауна. Протягом трьох років знаходиться під наглядом асистентки вчителя. Проте, батьки запідозрили неадекватність цієї працівниці школи. Та встановили камери у одному із класів. Побачене шокувало всю Україну. Асистентка Ольга погрожує 12-річному Максимку відрізати генеталії.

Чи буде покарана нахабна асистентка? – запитують батьки морально травмованого Максимка.

Кажуть, що вже не раз просили застосувати міри до асистентки, а натомість адміністрація закладу карала класного керівника.

Після побаченого, в мене відібрало мову.. Бо невже така поведінка можлива? Декілька років ми робили зауваження і скаржились на цю жінку. Та зараз — це верх нахабства. Разом із цим відео я зверталась в поліцію. Але відповіді так і не почула… Адміністрація закладу, де навчаємось, також планувала приховати інформацію. Та терпіти вже не можу. З моєї дитини жорстоко познущались! За що?? – говорить мама Максимка

Директор школи заявив, що шокований сиуацією. І наразі стоїть питання про звільнення асистентки. Проте, після скандалу, вона пішла на лікарняний. І знайти її просто неможливо. Навіть номер телефону змінила… — розповідають “33-му” у школі.

Ексклюзивні подробиці в газеті “33-й канал”.

Софія Копач