Його власниця – відома телеведуча з Рахнів-Лісових Іванна Онуфрійчук.

Вже кілька років наша землячка має котика, якого ніжно називає Персиком через схожий колір його пухнастої шубки. Із твариною Іванка подорожує, а ще завела йому сторінку в соцмережі, і за популярністю кіт Персик навіть випереджає чимало відомих українців…

– Ну, кіт не впав мені на голову. Я кілька років думала завести кота, і саме рудого! Але довгий час наймала квартиру, тому не могла собі цього дозволити. На щастя, мої друзі не переймалися такими дрібницями, як господарі квартири, і при першій нагоді знайшли для мене кошеня. Це було кохання з першого погляду, і я на свій страх взяла його. Довго ховала, а згодом переїхала у власне житло, — розповідає Іванна. – «Вихованням» кота я не займалася. Просто кажу йому, що можна робити, а чого не можна, хоча він не особливо слухає.

Коли їду відпочивати за кордон, залишаю Персика на людей, яким довіряю. Він до них вже звик і менше без мене страждає. А ось я, як би смішно це не звучало, завжди сумую за ним! Навіть, якщо навколо пальми, океан, краса і спокій, на третій день вже починаю переглядати його фото і прошу скидати відео, щоб переконатися, що з котом все добре. Важко залишати його надовго.

На створення сторінки в Інстаграмі підштовхнули численні прохання моїх підписників, щоб я завела Персику сторінку. І він вже зірка! Оскільки у кота лапки, то його сторінку веду я, а це дуже складно. У мене і на свою часу не вистачає, а щоб набирати аудиторію, цим потрібно займатися постійно.

Зі мною Персик завжди ніжний.

Персик досить доброзичливий — він добре ладнає з Бусинкою — шотландською кішкою моєї племінниці — і чихуахуа Ханною моєї молодшої сестри. Іноді воюють, але швидше граються. Декілька разів на тиждень я обов’язково купаю Персика під душем.

Коти — чудова терапія! Вони піднімають настрій, лікують і допомагають зняти стрес.

Віталіна Володимирова