Авторську кулінарну діяльність почала розвивати переможниця шоу «Від пацанки до панянки» Євгенія Мазур із Вінниці. Вона – донька кримінального “авторитета”, який помер через наркоманію.

Сама ж пацанка зізналась, що наркотики і її життя ледь не погубили. Після завершення шоу вирішила змінити себе та оточення, тому переїхала в Одесу та почала працювати фотографом та моделлю.

Здебільшого рекламує відомі бренди. Тисячі українців обожнюють її кулінарне шоу в авторському блозі. Із вінницьким колоритом вона готує звичайні страви.

Її останній хіт — «шаурма по-вінницьки» – до уваги читачів «33-го».

– Для приготування унікальної шаурми нам потрібне куряче філе, пекінська капуста, свіжі та мариновані огірки, помідори, сир, масло, зелень, сметана, гірчиця та спеції. Родзинкою має стати базилік.

Курочку нарізаємо дрібними шматочками, додаємо спеції. Рекомендую сіль, перець, приправу «карі» та обов’язково базилік. Звісно, за смаком. Все перемішуємо, смажимо на пательні. В цей час беремо пекінську капусту і дрібненько її шинкуємо. Також нарізаємо огірки та помідори.

До свого рецепту додаю кримську цибулю та червоний перець. І куди ж без маринованих огірочків. Їх також нарізаємо дрібненько. Таке цікаве асорті – майбутнє наповнення найсмачнішого лаваша.

Для соусу нам знадобиться сметана. Туди додаємо міцну гірчицю, перець та базилік. Ріжемо зелень та перемішуємо все разом.

Далі на лаваш наносимо соус — від куточка до куточка. Для того, щоб зручно було завертати. Потім розкладаємо капусту. Смажену курочку ріжемо ще дрібніше та додаємо наверх. Покриваємо порцією натертого сиру. І на фініш викладаємо овочеве асорті. Все звертаємо і знову підсмажуємо на пательні. І ось супершаурма по-вінницьки готова!

Софія Копач