Оточення переповнює агресія, тому спілкування, яке може бути неприємним, краще звести до мінімуму, радять кращі астрологи України. До того ж у кожного з нас може проявитися самовпевненість, зарозумілість, бажання хвалитися своїми досягненнями і перебільшувати свої здібності. Згодом нічого, крім сорому, ці негативні прояви характеру у людини не викличуть.

Овен

Спілкування з начальством — особливо, якщо воно торкнеться фінансових питань, — краще перенести на інший час: позитивних результатів воно все одно не дасть, навпаки, може зіпсувати всю справу.

Телець

Сили сьогодні на межі, тому витрачати їх необхідно вкрай ощадливо: в іншому разі їх не вистачить навіть на першочергові справи, не кажучи вже про другорядні завдання.

Близнюки

Незважаючи на тотальну професійну зайнятість, намагайтеся знайти час і для домашніх справ: наведіть лад у квартирі, освіжіть текстиль, приготуйте обід на кілька днів.

Рак

Необхідно дотримуватися помірності в усьому — від роботи до особистого життя: надмірна активність в будь-якій сфері може стати причиною погіршення самопочуття і навіть стати причиною нервового зриву.

Лев

Мудрість про те, що слово не горобець, ви сьогодні збагнете на власному досвіді: щоб не постраждати від власної балакучості, краще тримати язик за зубами і не говорити зайвого.

Діва

День не підходить для ухвалення серйозних рішень: правильно прорахувати всі доводи за і проти не вдасться, тому занадто велика ймовірність помилкових дій.

Терези

Спілкування з коханою людиною краще звести до мінімуму: односкладовими реченнями, звичайно, розмовляти не варто, але і заводити тривалі бесіди теж — вони загрожують серйозними сварками.

Скорпіон

Спілкуючись з близькими людьми — особливо якщо йдеться про літніх родичів — важливо пам’ятати, що вони, незважаючи на вік, мають право на свою думку в будь-якому питанні, яким би сучасним воно вам не здавалося.

Стрілець

Вирішуючи важливі питання — як професійні, так і побутові, уникайте поспіху: під її впливом можна наробити масу помилок, на виправлення яких згодом піде багато часу і сил.

Козеріг

Тринькання, до якого ви, всупереч своїй натурі, сьогодні будете схильні, може неабияк спустошити ваш гаманець, про що ви згодом можете дуже сильно шкодувати.

Водолій

Професійного успіху в цей день доиожеться лише той з вас, хто зможе чергувати режим праці і відпочинку: сили потрібно не тільки витрачати, а й відновлювати, інакше вони швидко вичерпаються.

Риби

Не поспішайте демонструвати свою професійну перевагу начальству і особливо колегам — останні можуть виявитися особливо злопам’ятними і не пробачать приниження.

Тетяна Кондратьєва