Відео з виступу в Макіївці – за цим посиланням – https://youtu.be/qYuwhMirSfo , але воно блокується на нашому сайті

Вже після першого анонсу цього концерту в соціальних мережах відомий продюсер із Вінниці Олег Збаращук і його компанія отримали скандал із цим виступом у Національному музеї Пирогова… Бо 28 липня тут обіцяють всі хіти російського гурту «Руки вверх», яким заборонений в’їзд до України за виступи в ДНР в окупованій Макіївці та анексованому Криму. Тому організатори шоу вирішили обійти цю заборону і обіцяють ностальгуючим вінничанам 28 липня о 20:00 у PIROGOV SKY в музеї-садибі Пирогова всі хіти «РУКИ ВВЕРХ» у виконанні затвердженого братами Жуковими вокаліста…

– Сєпарські «Руки вверх» у Вінниці…

Ви серйозно? Цікаво, чи будуть тут ремікси на донецького Кобзона і упороту Чічеріну? – таку шокуючу першу реакцію отримав цей майбутній концерт у Національному музеї Пирогова.

Ось анонс цього виступу від компанії «Вінниця Концерт»:

– 28 липня у Вінниці!!!

У шоу задіяно сотні кіловат звуку і світла!

Оскільки Сергію Жукову і його брату Михайлу заборонений в’їзд в Україну, всі пісні виконує вокаліст, який безперешкодно й законно може перебувати на території України і який офіційно має право виконувати всі пісні, – сказано на офіційній сторінці компанії в соцмережі. – Шоу виконується музикантами наживо! Без використання фонограми!

Концертна програма складається винятково з найкращих хітів «Руки вверх» за 25 років!

Буде «Крошка моя», «Алешка», «18 мне уже», «Чужие губы», «Ай-яй-яй», «Он тебя целует», «Лишь о тебе мечтая» та багато-багато інших!

Багато міст України у всеукраїнському турі вже оцінили це шоу! У Одесі, наприклад, був такий розрив, що на прохання глядачів концерти повторюють знову і знову!

Так що – чекаємо всіх, хто готовий досхочу наспіватися і натанцюватися під пісні, слова яких ще з 90-х наміцно у нашій пам’яті!

І першу бурхливу реакцію на ці «Рукі» від Олега Збаращука оприлюднила активістка та дружина вінницького фронтовика Таїса Гайда:

– Пропоную зробити цього манкурта відомим. Бо у Вінницькому державному музеї рекламують співаків, в’їзд яким заборонений в Україну. Пропоную цій й…й «Вінниця концерт» не зупинятись на середині та вже влаштувати концерт на Алеї слави наших загиблих воїнів. Для чого ж ці напівміри? – пише голова ГО Автомайдан Вінниця Таїса Гайда. – Нагадаю, що власник манкуртської фірми – Олег Збаращук…

Олег Збаращук

Ось як прокоментували цей концерт із хітами «Руки вверх» у компанії «Вінниця Концерт»:

– Ми нічого не порушуємо, Закон України нам не забороняє слухати кавери на всім відомі хіти… Зайдіть в будь-яке караоке в Україні та послухайте, що там співають наші громадяни. Я все життя привчав і «виховував» вінницького глядача до української патріотичної пісні. Але всіх я виховати не можу? Тому концерт у Вінниці 28-го буде, як і в ще 25-ти містах України! – зазначив Олег Збаращук. – А 15-го серпня тут же співатиме Віктор Бронюк із гуртом ТіК…

Роман Ковальський