Довговолоса красуня Поліна Яворська –чемпіонка сучасної хореографії

Проживає у місті Вінниці. З дитинства займається гімнастикою та хореографією. Своїм найбільшим хобі називає танець, тому активно займається сучасною хореографією. У її творчому здобутку вже сотні виступів на українських сценах.

– Я мрію стати відомою танцівницею та підкорити найбільші сцени світу. Знаю, що для цього потрібно працювати над собою та постійно вдосконалюватись. Я тренуюсь у залі з хореографом та самостійно вдома.

Моя мама завжди мене підтримує, у всьому допомагає. Каже, що я маленька україночка, а волосся — це моя гордість. Тому в майбутньому я його відрощу ще більше, — ділиться Поліна.

Вінницька Рапунсель Софія Гриценко волосся не відрізала із народження

Дівчинка навчається у школі №18 міста Вінниці. Софія – переселенка із Донбасу. У Вінниці живе із 2015 року.

— Коли переїхала у Вінницю, мені було всього три роки. Тут я живу та навчаюсь. Тому поріднилась із цим містом та прощатись поки ще не збираюсь. Моя коса найдовша в класі. І я цим пишаюсь. Зріст — 140 см, а довжина волосся — 114 см. Старанно навчаюсь у школі. А коли виросту, здобуду собі хорошу професію. Моя мама турбується про мене та доглядає за волоссям, бо хто б міг подумати, що реально у такому юному віці відростити таку косу. Тож мій особливий секрет — це лише материнська любов, — ділиться Софія.

Софія КОПАЧ