У Вінниці пісні «Бітлз» зазвучали по-новому в умовах безмежної акустики. Разом зі знаменитим київським оркестром GosOrchestra вінничани повірили у ретро.

«Зустріч поколінь» у садибі Пирогова відбулась під керівництвом талановитого диригента Олександра Госачинського.

Колектив цього року святкує свій перший ювілей – 5 років. За цей час вони створили унікальні триб’ют-програми The Beatles, Queen, Michael Jackson, Prodigy та інші, з якими незмінно збирають аншлаги по всій Україні. У репертуарі мають понад 200 композицій у авторських аранжуваннях, а головне – щиру глядацьку любов.

– У нас багато програм, проте The Beatles — справжня синергія. Це моя улюблена музична програма, бо насичена великою кількістю музикантів на сцені. Команда професійна, це представники джазового світу та класичної культури. Це поєднання ритмів та стилів, це відродження епохальної музики. Це зустріч поколінь із ліверпульською четвіркою, — розповідає Олександр Госачинський.

– За 5 років нашої творчої діяльності найцікавіша історія трапилась зі мною у Вінниці. Зізнаюсь, я думав, що концерту не буде.. Адже погода непередбачувана. Хто ж захоче слухати класику під дощем? Проте тисяча вінничан прийшла насолоджуватись музикою. Моя мама віолончелістка, і я також. Перша освіта і велика частина мого життя пов`язані з цим елітним інструментом. Завжди хотілось чогось більшого. Тому потім я вдосконалював себе, навчався та зростав професійно. Зараз відчуваю себе на своєму місці — сцена, де я керую оркестром.

Кожна професія складна, проте музика — це найбільша любов усього мого життя. Я був одружений та мав багатьох дівчат. Але нічого і ніколи так не любив як сцену. Оплески глядачів — це найцінніше.. І як же приємно, що ні грім, ні гроза, ні сильний дощ не зупинили вінничан прийти і разом з нами провести вечір легендарної музики.

До речі, такої краси, як у Вінниці, я не бачив ніде.

Софія Копач