Поліщук – наш давній ворог і ми сподіваємось вивести його на чисту воду після цього скандалу із найбільшою в Україні та СНД ферму для майнінгу криптовалют! Бо він ще 2 роки тому шукав по всій Вінниці фахівців із майнінгу та вклав у цю ферму колосальні кошти – мінімум 3 мільйони доларів! А ще виходить дурив власників акцій «Вінницяобленерго» Григоришина і, мабуть, Порошенка… Так само у держави крали електроенергію у особливо великих розмірах і цього ніхто роками не помічав? Не віримо! – зазначив ексклюзивному інтерв’ю 33kanal.com організатор пікету Вінницяобленерго 13 липня Андрій Вербецький. – Бо свого часу ми принесли Поліщуку свинячу голову, коли на нас шукали управу через криміналітет… Завтра принесемо йому нутрощі від комп’ютера, бо із біткоїнами у нас туго… А друга частина акції пройде під нашим СБУ,  ми чітко у них запитаємо три позиції – кому персонально в цій справі оголошено підозру? Чому Поліщуку дали втекти за кордон у відпустку? Як роками в межах Вінниці крали електроенергію на мільйони, манили і не платили жодних податків?

Бо тут все чітко і жорстко – або «кришували», або елементарно не знали про підпільний бізнес керівництва Вінницяобенерго?

Так само ми запитаємо у власників цього приватного підприємства, де пан Поліщук найманий директор із зарплатою із багатьма нулями… Ви не знали, що вас обкрадають? То ви лохи чи ви в темі?

Так само одразу хочемо наперед заявити, що всю вину пан Поліщук і його підлеглі будуть завтра і під час всього слідства «валити» на міфічних ІТішників, із якими зараз «малюють» угоду на оренду того приміщення заднім числом… Чи всю вину візьме на себе за круглу суму та 3 роки умовно його заступник, із яким зараз рішають питання люди із-за кордону.

Втім, є одне але – це крадена для ферми електроенергія на 5-7 мільйонів щомісячно… Невже вона йшла повз лічильник тоді, коли нині на кожній бездомній собаці по Вінниччині стоїть лічильник і пломба?

Більше скажемо завтра для  ЗМІ та всіх вінничан з активною громадянською позицією на акції під стінами АТ «Вінницяобленерго» 13 липня, у вівторок, о 14:00.

Цій справі треба надати максимального розголосу, щоб її не вийшло «порішати» на початкових етапах! Адже ми знаємо, що у Поліщука такі можливості є, це і його соціальні зв’язки і фінансові можливості!

Нагадаємо, що СБУ  8 липня повідомила  про викриття    незаконного відбору великих обсягів електричної енергії у Вінниці. В одному із колишніх приміщень АТ «Вінницяобленерго» майнили криптовалюту.

А 9 липня на сайті АТ «Вінницяобленерго» повідомили, що компанія не має жодного відношення до будь-якої протиправної діяльності.

Більше про цю сенсаційну справу читайте в газеті “33-й канал” цієї середи.