Ось що вона написала на своїй офіційній сторінці:

-Я особисто знаю багатьох людей, яким потрібні ліки на основі МЕДИЧНОГО канабісу, без яких їх мучить нестерпний біль. Думаю, що кожен депутат, який особисто чи його сім’я стикалася з онкологією, Альцгеймером, епілепсією чи багатьма іншими хворобами, розуміє, бо бачив, що таке нестерпний біль.

Коли мама дитини розповідає, що без цих ліків в дитини приступ триває 2 год., а з ними 2 хв., – ти розумієш, через яке пекло вона і маля має пройти. Тому депутати, які вважають, що це не на часі – я особисто готова познайомити вас з тими, кому кожна година чи хвилина на часі. Для кого – кожна ця хвилина – це пекло.

Сьогодні рада може зробити без перебільшення історичний крок та в першому читанні ухвалити законопроект про медичний канабіс, може дати шанс мільйонам не терпіти, не «почекати» з нестерпним болем. Дуже прошу колег по парламенту сьогодні стати на сторону тих, кому потрібна допомога та підтримати законопроект про медичний канабіс. Ми маємо бути тим парламентом, хто це зробить, – закликала О. Устінова.

Людмила Поліщук