Дорожньо-транспортна пригода сталась 12 липня у Вінницькому районі за участі іномарки та трьох вантажівок. Внаслідок автопригоди госпіталізована 11-річна дівчинка. Поліція встановлює причини та обставини аварій.

Автопригода сталась близько 08.00 години в селі Писарівка.

За попередньою інформацією слідства, водій вантажного транспорту «ДАФ» допустив зіткнення з автомобілем Volkswagen, за кермом якого перебував 51-річний водій. У результаті удару легковик виїхав на смугу зустрічного руху, де в подальшому зіткнувся ще з двома вантажівками «ДАФ».

Внаслідок аварії 11-річна пасажирка Volkswagen госпіталізована. Ще двоє людей, серед яких водій іномарки та його 11-річний пасажир, отримали тілесні ушкодження, однак госпіталізації не потребували.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Марина Романова