Бо в різні роки Саша і Женя Новікови та їхній дядько Вадим Дядечко за відмінне закінчення школи отримали золоті медалі! І згодом завдяки своїм «золотим» знанням

Євгенія та Вадим здобули хорошу роботу, посади і високі заплати, як кращі випускники і «розумахи» із елітних шкіл Вінниці…

Щойно третю золоту медаль у сімейну скарбничку принесла наймолодша із сім’ї вундеркіндів – Саша Новікова, випускниця 17-ї фізико-математичної гімназії. Про реальну ціну шкільного «золота-2021», однокласників «ботанів» та «мажорів», успішні кар’єри сестри і дядька, тренди випускних вечорів у стилі «карантино» Саша розповіла 33-му каналу після отримання відмінного атестату.

– 33-й тебе вітає із золотою медаллю! Свого часу твоя  сестра Женя навчалась в нашій школі юного журналіста і згодом стала більд-редактором в журналі ELLE Україна… Про що мрієш ти із ще гарячою «золотою» медаллю в руках?

– Дякую за вітання! Але поки що не віриться, що в рідну 17-у школу не треба більше їхати на трамваї через всю Вінницю, не буде більше уроків, екзаменів і доросле життя вже буцім то почалось… Медаль для мене не буда самоціллю! Бо до 7-го класу я не вчилась на відмінно, важко було із українською, а в 9-му відкрилось «друге дихання» і повторила успіх сестри і дядька. І за ці роки по Жені та Вадиму я бачила, що головне – знання! А медаль – це символ успіху… І нині вона висить поряд із моїми десятками грамот, дипломів та відзнак за всі шкільні олімпіади, чисельні конкурси та мистецькі проекти. Я не ботан, але мене на всі ці знання останнім часом магічно тягнуло! Поряд зі мною навчались такі «генії», що часто опускались руки! Але я одно із них – кращих учнів школи і ми щойно всієї родиною на дві країни – Америку і Україну відсвяткували цю потрійну перемогу!

Більше читайте у середу в газеті «33-й канал».

Роман Ковальський