Вони не лише боронять Батьківщину, а й професійно грають у футбол. У військовій частині 3008 провели змагання з мініфутболу. Найсильніших визначали з-поміж 9 команд. Хто ж здобув право представляти військової частини 3008 на першості Західного ТУ?

Солдати, сержанти та офіцери – вони різні за званнями та посадами, проте хобі в них однакове – футбол. Змінив військову форму на спортивну і головний сержант Сергій Денисюк. Захоплюється грою у футбол ще з дитинства. У шкільних футбольних турнірах був воротарем. Нині – голкіпер команди від управління військової частини.

«У школі я був найвищим по зросту серед хлопців, тому ніколи не пропускав голи у свої ворота. Для мене футбол – це гра, якою захоплюються мільйони. Сьогоднішня гра була дуже цікавою, але й важкою. Наші суперники грали досить професійно, це найсильніша команда турніру”, – ділиться враженнями головний сержант Сергій Денисюк.

У фіналі зійшлися команди від двох рот стрілецького батальйону. Боротьба була запеклою. Видовищна гра завершилась з рахунком 3:3. За результатами пенальті здобула переконану перемогу перша стрілецька рота.

«Завдяки спритності та командній злагодженості ми здобули перемогу. Мої футболісти вмотивовані та здатні дивувати. Дякую вам хлопці за гру! » , – говорить капітан команди, командир першої стрілецької роти Павло Бабак.

Саме вони представлятимуть військову частину 3008 на першості Західного ТУ. Подібні спортивні заходи сприяють згуртованості нацгвардійців та пропагують здоровий спосіб життя, переконані військові. Тому з кожним роком у військовій частині 3008 збільшується кількість охочих зіграти у футбол.

Валентина Лісова