Одразу шість перших місць та Гран-прі як найкраща танцювальна студія привезли з всеукраїнського фестивалю Holi Dance Uman 2021 танцюристи вінницької студії «Три Зет».

Фестиваль HoliDay Fest в Умані проходить вже шостий рік. Цього року на танцювальний конкурс Holi Dance Uman 2021 з’їхалася рекордна кількість танцювальних колективів з усієї України. Учасники вражали різними танцювальними жанрами: від запального рок-н-ролу і чуттєвого контемпорарі до естрадних, етнічних номерів та стильного хіп-хопу.

– Цей драйв та відчуття сцени – украй потрібні танцюристам, – радіє за своїх чемпіонів тренер-хореограф Іван Дунаєвський. — «Три Зет» взяли три «золота» та одне «срібло» у сольних, дуетних і тріо-номерах. Друге місце завоював Андрій Стоноженко, а перші місця вибороли у категорії «соло» Христина Грабова, дует Христини Лукіної та Емілії Журухіної. Завдяки тріо найменшим хіп-хоп танцюристкам – Василісі Хлопітко, Єлизаветі Грінберг, Аріні Майданевич – судді одноголосно віддали Гран-прі фестивалю як найкращій танцювальній студії.

Наступного дня після фестивалю дружна команда вінницьких танцюристів відвідала легендарний парк «Софіївка» та сучасний фентезі-парк «Нова Софіївка». А ще – влаштували найяскравіше феєричне привітання юному танцівникові Денису Неведимкіну, який у цей день святкував день народження.

Марина Романова