У білому піджаку посеред оголених дівчат позував відомий артист із Вінниччини Павло Зібров.

Світська публіка приписує головному вусаню країни роман із моделлю, яка була на фото. Його дружина спростовує ці факти та заявляє, що у них із чоловіком все добре. Проте така “вихідка” зіркової парочки спричинила справжній резонанс. І посприяла піару нової пісні заслуженого артиста України.

Павло Зібров разом з GLOVA&MANIN випустили кліп на запальний трек «Є BASS». Цього разу у новій відеороботі Павло Миколайович виступає головним героєм вечірки. Сексуальні дівчата, клуб, запальні танці — такого Зіброва ви ще не бачили.

– Я завжди підтримую молодь та цікаві колаборації. Намагаюсь йти в ногу з часом. Мар’ян (GLOVA) з Романом (MANIN) дуже талановиті хлопці, пишуть самі пісні, такі, що прокачають всіх, тож я беззаперечно погодився на пропозицію записати спільний трек та відзняти стильний кліп.

«Є BASS» — це поєднання запального, танцювального та молодіжного стилю. Я завжди готовий до експериментів! Тим паче, я ж контрабасист та бас-гітарист, а без басу не існує жодного оркестру, бас — це основа музики, — ділиться Зібров.

Софія Копач