Минулими вихідними у Центрі вакцинації населення проти Covid-19, який працював за адресою: вул. Соборна, 68 (приміщення Експоцентру) першу дозу препарату «Соmirnaty» від «Pfizer» отримали 1248 містян. У Центрах первинної медико-санітарної допомоги Вінниці за два дні вакциною «CoronaVac» щепили 86 та ревакцинували  648  вінничан. Щеплювали охочих безкоштовно.

«У Вінницькій міській територіальній громаді 17 та 18 липня у приміщенні «Експоцентру» Вінницької торгово-промислової палати на Соборній працював  Центр вакцинації населення від Covid-19. Тут щеплювали усіх охочих, яким виповнилось 18 років. За два дні вакцинували 1248 людей. Вперше тут щеплювали вінничан препаратом «Соmirnaty» американського бренду «Pfizer»,- розповіла  заступниця директора департаменту охорони здоров’я міської ради Світлана Стефанкова.

Також цими вихідними, 17 та 18 липня, в Центрах первинної медико-санітарної допомоги в стаціонарних пунктах щеплень імунізували 734 вінничанина. Щеплювали охочих китайською вакциною «CoronaVac».

Вінницький міський голова Сергій Моргунов доручив департаменту охорони здоров’я збільшити кількість бригад медиків у центрах вакцинації. Як зазначила Світлана Стефанкова, медпрацівники, які щеплюють вінничан від Covid-19, проходять спеціальне навчання.

З початку вакцинальної кампанії у Вінниці проведено 45159 щеплень. Першу дозу препарату отримали 29704 людини, другу – 15455.