Весь Гайсин шокований, а Вінниччина говорить про цей жахаючий подарунок Анатолію Іллічу Гуку на 77-й день народження. Бо на відео із Гайсина видно, що міський голова із іншими депутатами заходить в раду… Хтось його вітає, хтось ділиться останніми гайсинськими новинами, а два чоловіки принесли траурний вінок із написом «Від громади…»  Залишили його і зникли     з-під ради! І лише згодом почався скандал та пошук винних! Бо коли ще меру міста, відомій та заслуженій людині, приносили на день народження вінок?

– Я так само шокована цим вінком, який принесли міському голові! Але я тут непричетна, якщо хтось запускає такі версії… Бо в той час я відпочивала в Степашках і нікого із вінком до Гука не посилала… Думаю, це прийшли люди із тієї вулиці, яку пан мер не хотів повністю ремонтувати за бюджетні кошти… І радив людям скинутись грішми на ремонт, а люди образились на владу! – вважає екссекретар Гайсинської міської ради, депутат Оксана Семенюк.

Діючий мер, який на останніх виборах мав чи не найбільшу підтримку серед земляків – до 80% голосів, поки що не коментує цю скандальну ситуацію від 16 липня, коли йому намагались зіпсувати 77-й день народження.

Втім, 20 липня має відбутись сесія в Гайсині, де про вінок для мера планують говорити окремі депутати і фракції. Бо випадок для Гайсина кричущий… І на жарт це дійсно не схоже, бо пахне аморальним перебором!

-Анатолій Ілліч сьогодні ходив до поліції в Гайсині та подав відповідну заяву про цей вінок на його іменини. Але його там не дуже чесно зустріли та не раділи такій заяві, яку реально треба буде розслідувати. Може в поліції знають цих двох із вінком та бояться їх?  – розповів нам депутат Гайсинської міської ради, який просив поки що не називати його прізвища із етичних міркувань. – Так само весь Гайсин знає, хто знімав те відео, хто першим його виклав у Інтернет і тепер коментує цю ганьбу! Бо інакше цю виходку й не назвеш…

У понеділок ввечері перед сесією депутати зберуться для консультацій та випрацюють спільну позицію щодо цієї події…

Завтра “33-й канал” повідомить про хід сесії в Гайсині та новини про вінок для мера Гука.

Бо міський голова Гайсина Анатолій Гук – найбільш атиповий мер, з яким доводилося зустрічатися. У свої 77 він найстарший міський голова у Вінницькій області та й, мабуть, в Україні. Містяни вкотре обрали  його очільником громади із рекордною підтримкою. Але мало хто пам’ятає, що за його плечима в 2012-му відсидка у СІЗО за спробу конкурувати на виборах до ВР з впливовим регіоналом, обіцянки «замочити» в камері  і – два інфаркти.

Але у свої 77 він тримає форму і ситуацію в Гайсині, яку намагаються розхитати ось такими презентами під іменини мера…