У родині вінничан Богомживущих – семеро дітей. Всі мають цікаві захоплення, займаються спортом і мистецтвом. Зокрема, відвідують гуртки шахів, спортивної акробатики, малювання, сучасних танців.

Під час канікул троє братів Богуслав, Святослав і Благовест заробляють «на морозиво», демонструючи свої навички із акробатики і брейк-дансу. Їх вечорами можна побачити на проспекті Космонавтів, біля Скай-парку тощо. Перехожі дивуються¸ як такі малюки виконують непрості танцювальні і акробатичні вправи.

– Діти просто неба демонструють номери із брейк-дансу. Це танець, як заснований на акробатичних елементах. Всі троє ходять на гурток брейку, а старші ще й на спортивну акробатику. Благовест займається нею із чотирьох років, а Святослав – із п’яти, – каже мама Світлана Богомживуща.

Нещодавно Святослав і Благовест стали переможцями місцевого змагання зі спортивної акробатики серед дітей до 10 років (серед чоловічих пар). Брейком вони займаються лише рік, але завдяки акробатичному досвіду швидко його опановують.

Відео вуличного виступу братів Богомживущих

Фелікс ЖАНІН