Постраждав і пам’ятник батьку… Депутати та місцеві впевнені – це помста опонентів.

Село Городківка вже тиждень не може оговтатись від шокуючого інциденту. Бо голова громади Олена Резнік прийшла на могилу сина на роковини і  замість портрета на пам’ятнику побачила груду розтовченого каміння. Так само зруйнували могилу її батька. Кому ж так «насолила» очільниця, що в її опонентів піднялись руки на «святе»?

– Віталія не стало у 2004 році… На тому ж кладовищі неподалік похований  дідусь Іван – батько нашої голови,  – розповіли нам  жителі села. – 13 липня синочок Віталій помирав у своєї мами на руках від лейкемії. І всі знали, що Олена в цей  день ходить на кладовище пом’янути дитину.  Біля могил рідних голова сказала, що готова написати заяву про складання повноважень…

За словами односельчан, напередодні головиха отримувала погрози. На неї писали скарги, казали, що спалять машину та хату! Ми нікого за руку не ловили, але є кілька підозр.

Як повідомила нам секретарка Городківської ОТГ Олена Лимич, вони із депутатами вже написали звернення Сергію Борзову, нардепу Геннадію Вацаку, готуються заяви до СБУ та Президента. Поліція встановлює причетних.

– Я знаю голову не так давно як інші, але це порядна людина. Можливо, опоненти пішли на таку жорстокість, щоби вибити голову з колії, щоб вона задумалась, – каже Олена Лимич. – Але їй потрібно триматись, я її підтримую.

Нині Городківкою лихоманить. Одні співчувають горю голови, інші не приховують, що це вона своєю діяльністю «заробила» таке і наголошують, що не місце їй на посаді… Сама Олена Резнік поки що утримується від коментарів, а її близькі стверджують – вирішувати конфлікти потрібно точно не таким чином, не турбуючи мертвих…

Віталіна Трудько