Цей секс-скандал з кримінальним шлейфом стався в одному із сіл Бершадського району.Там п’яний чоловік напав на молоду жінку і зґвалтував її. Як з’ясував наш кореспондент, ґвалтівник родом із Моршина Львівської області, але довгий час проживав на Вінниччині. В 2006 році Бершадський суд засудив його за сексуальне насильство до 10 років позбавлення волі. Але через сім років злочинця умовно-достроково звільнили з Крижопільської виправної колонії від відбування даного покарання на підставі постанови Крижопільського районного суду. Втім, молодик так і не покаявся і не дотримувався вимог, які на нього поклали.І за три роки знову загримів за грати. У 2018 році опинився на волі.

-Якщо чесно, то Миколу всі боялись, бо знали, що він полює на молодих дівчат і змушує їх до сексу! Цього разу у жертви він вибрав мешканку села на Бершадщині. Перед тим напився і прийшов начебто допомогти у хатніх справах, хоча вдома на нього чекала кохана! –розповіли очевидці НП. – Перебуваючи в будинку жертви , Микола пообіцяв надати їй власний пульт до телевізора, на тимчасове користування, у зв`язку з чим повернувся додому. Непомітно для своєї коханої, взяв з собою пульт та кухонний ніж. Жертва молодика перебувала у спальні. Після того як Микола віддав пульт, раптом схопив жінку і приставив ніж до шиї! Кинув на ліжку та зняв з неї білизну. Силоміць розвернув її спиною до себе та здійснив насильницькі дії сексуального характеру. Аби втекти від нападника, жінка стала благати відпустити її до туалету. А у дворі почала гукати на допомогу. Насильник втік з дому, але за кілька годин був затриманий працівниками поліції біля Джулинського дитячого садка. Налякану жінку забрали до лікарні, в неї були синці та травми на тілі.

Сам ґвалтівник у суді заявив, що визнає вину частково. Мовляв, зі своєю жертвою вони вже давно перебували в інтимних стосунках. І це саме вона самостійно зняла труси та наполягла на інтимі. А сам чоловік начебто відмовлявся, бо в нього хвора дружина вдома…Проте в останній момент погодився, і ще й став винним.

– Я навіть сам телефонував до дільничного Влада і просив допомоги, бо мені та жінка влаштувала проблеми, -заявив у суді Микола. – Ніж в кишені дійсно був, але я ним не погрожував, а взяв з собою, бо мав нарізати козам акації. Так звана «жертва» звинуватила згвалтувані за те, що я хотів припинити наші стосунки, бо люблю іншу.

Сама ж потерпіла Світлана плакала у суді й клялась, що добровільно на інтим не погоджувалась. Будь яких претензій до Миколи матеріального чи морального характеру не мала. Просила покарати його згідно закону.

Зрештою, Бершадський суд призначив Миколі покарання –три роки тюрми. Його залишили під вартою і на проведення експертиз він має сплатити 2500 гривень. Мобільний телефон, труси обох та пульт повернули власникам. А рани на серці залишились то в обох надовго…

Віталіна Володимирова