Українська телеведуча та учасниця другого сезону проєкту «Супермодель по-українськи» Вікторія Маремуха вийшла заміж. Обранцем її став француз на ім’я Луї.

Вікторія Маремуха родом із с.Мартинівки, що на Вінниччині. Вона із простої сільської родини. І, перш ніж стати знаменитістю, пройшла чимало випробувань. Відомою вона стала після перемоги на конкурсі «Супермодель по-українськи». Потім викладала в університеті Поплавського. Зараз веде програму «Ранок з Україною» та проживає у Києві.

Церемонія одруження з Луї відбулася в Києві. А ось де буде жити пара, чи продовжуватиме Вікторія працювати телеведучою – поки що не відомо.

Ми вже писали про те, що заручилась Вікторія з французом ще в грудні 2019 року. Коханий зробив пропозицію знаменитості в готичній каплиці Свята капела в центрі Парижа.

Але пізніше, в 2020 році, Маремуха повідомила, що розлучилася з нареченим. За її словами, приблизно через рік у їхніх стосунках з Луї настала криза, яку пара так і не змогла здолати.

Схоже, кохання таки перемогло, і 32-річна наша землячка тепер має всі шанси підкорити не лише серце француза, але й Париж.