Громадянин США – Уолтер Орр Скот, що вже 11-й рік мешкає на Вінниччині, за власні кошти придбав дім для багатодітної родини, в якій мама Валентина Кедь виховує 6-х малих дітей.

У це важко повірити, але роками ця сім’я винаймала житло у різних господарів. Коли про квартирне питання цієї родини дізнався Уолтер Орр Скот, то вирішив зробити від себе «скромний подарунок»… І купив дім для багатодітної сімʼї у Жмеринці на Вінниччині!

А ви багато знаєте такий чарівників та добродіїв із наших українців, що не пошкодували власних заощаджень для доброї справи? Бо реально, ця історія схожа на диво!

– Я бачив, що цим людям потрібна допомога! Це гарна родина і чужих дітей для нас не буває! Нас вони вже називають бабуся і дідусь! – розповідають Любов та Уолтер. – Дуже приємно, що Руслан і Валентина назвали свою найменшу дитину Любочка на мою честь… Ми їм допомагали продуктами, а нині вирішили купити за 170 тисяч гривень житло. Тепер у Стасика, Людмилки, Насті, Софії та Олександра є власні дитячі кімнати і ліжечка…

Ця родина після пожежі у власному обійсті зверталась до двох президентів та місцевої влади за допомогою, а виручив їх дядько із Америки – унікальний та дивовижний чоловік, ветеран війни та волонтер Уолтер Орр Скот!

Відео: Olga Orel.