Про компанію HEAD Group, завод якої будують у Вінниці, знають у всьому світі. Для міста – це більше 1000 робочих місць і додаткові надходження до бюджету.

Наші партнери з HEAD прогнозують ввести виробничі приміщення в експлуатацію до 2023 рр. Вже зараз навчають майбутніх працівників та планують відшити експериментальну партію внутрішніх частин для лижних черевиків. Загалом мають вийти на потужність 650 тис. пар взуття.

Сьогодні разом з Володимиром Гройсманом побували на будівельному майданчику. Це територія індустріальних парків. Ідея їхнього створення розроблялась нашою командою ще з 2008 року, коли Володимир Борисович був мером Вінниці. Сьогодні у місті вже три парки. І ми далі проводимо перемовини з потенційними інвесторами.

Необхідно створювати комфортні умови для бізнесу. Наша команда Української Стратегії Гройсмана має розуміння і досвід, як це робити. Ми докладаємо усіх зусиль, щоб у Вінниці відкривались нові сучасні підприємства, адже економічний розвиток – основа добробуту громади.

Повідомив у своєму Фейсбуку мер Вінниці Сергій Моргунов.