26 липня у Вінниці запланована зустріч міського голови Вінницької міської територіальної громади Сергія Моргунова з ініціативою групою двох ЖБК фронтовиків “Захисник Вінниці” та атошник щодо врегулювання питань по забудові 10-го мікрорайону на Вишеньці. Про це повідомив після перемовин заступник мера Вінниці Сергій Матусяк.

– Зустріч має відбутися в другій половині дня у понеділок. Три основних питання цієї зустрічі ми обговорили ф узгодили із членами ініціативної групи з числа пайовиків цього будівельного проекту., – зазначив Сергій Матусяк. – Бо мітингами і шантажем ці питання не вирішити. Про результати зустрічі буде повідомлено після її закінчення 26 липня.

Нагадаємо, що 22 липня учасники двох ЖБК під мерією Вінниці вимагали узгодження всіх дозволів та документації на початок зведення висотних будинків у 10-му мікрорайоні міста. Заступник мера Вінниці Сергій Матусяк провів із фронтовиками чергову робочу зустріч, де йшлось про проблемні пункти цього проекту. Зокрема,про різку зміну висотності майбутніх будинків, які інвестор хоче тут звести. Адже раніше мова йшла про 7-поверхові будинки та виділення 50% земель проекту під новий дитячий садок та всю інфраструктуру навколо будинків.