Цей випадок стався у селищі Чернівці Могилів-Подільського району. 52-річного чоловіка раптово засипало камінням, коли він опустився у криницю на глибину 9 метрів, щоб її почистити. Але раптом щось пішло не так…

Довелося негайно викликати рятувальників і брига-
ду медиків. На місце прибули черговий караул з м.Могилів-Подільський та оперативна група ГУ ДСНС України у Вінницькій області. Але добратися до чоловіка виявилося непросто. Довелося довго і дуже обережно розчищати завал, піднімати каміння з криниці, аби ще більше не травмувати чоловіка. До його порятунку рятувальники застосовували спе­ціальне обладнання, і, коли визволили потерпілого з-під каміння — передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Потерпілого госпіталізували. Але в ніч на вівторок він помер в реанімації. Лікарі боролися за його життя, провели операцію, підключили до апарату штучної вентиляції легень. У загиблого залишилося четверо дітей і хвора дружина. А криницю було вирішено засипати повністю, аби вона не складала загрози нікому. До цієї аварійно-рятувальної операції залучили 14 бійців ДСНС і три спецавтомобілі.

Утім, це не остання надзвичайна пригода, котра сталася у ці вихідні. Рятувальники допомогли витягнути з криниці у селі Пилипи Барської ОТГ ще одного чоловіка. Він перебуває у лікарні з травмою.

Ілона ВАЛЬТЕР