Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини. Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

Волосся — не завада для спорту та прикраса для дівчат з особливими потребами

Довжина волосся Лесі Бондар із с. Бохоники – 125 см.  Суперфіналістка минулорічного конкурсу «Найкраща коса» в своїй віковій категорії зіб­рала найбільше лайків і коментарів.

Леся має інвалідність 1 групи, але вдруге вирішила взяти участь у конкурсі, щоб власним прикладом довести іншим довгокосим дівчатам з інвалідністю, що, змагаючись на рівних, можна пропонувати косу як модний тренд України, відчути і насолодитися 100% «життям на рівних». Леся впевнена, що коса прикрашає дівчину. Особливого секрету по догляду за косою не має, волосся ніколи не фарбувала.

Ольга Бурковська — кандидат у майстри спорту з тхе­квондо.

Довговолоса красуня змалечку займалась чоло­вічим видом спорту. Проте це не завадило дівчині стати справжньою красунею і своєю вродою підкорювати чоловіків.

– Я — українка, та вважаю, що моя врода унікальна від природи. А волосся — справжня гордість будь-якої дівчини. Тому бажаю всім відрощувати волосся і пишатись ним.