Майже всі футболісти «синьо-жовтих» після вильоту з «Євро-2020» одразу ж вирушили у відпустку. Зокрема відома тележурналістка з Вінниці Влада Седан та її чоловік — півзахисник збірної Олександр Зінченко вирушили у Туреччину.

І активно діляться новими фото або цікавими подробицями з життя. Днями наша землячка опублікувала спільну фотографію з Олександром Зінченком. Парочка стоїть біля басейну. Дівчина одягнена в червоний купальник, який підкреслює її чималий животик. Сам Зінченко обіймає свою дружину. За чотири години їх спільний пост набрав 99,1 тисячі лайків. Шанувальники почали активно коментувати пост. Окрім селфі, подружжя опублікувало фото з Потапом та Настею Каменських. Вони побували на концерті артистів, а потім продовжили танці і після нього.

Віктор Циганков заскочив до рідної Вінниці, де його найкращий друг, ексгравець міс­цевої «Ниви» Андрій Рогозін відкрив кав’ярню. Назвали її English Love. У цьому проєкті не обійшлося без власних інвестицій футболіста.

«Пишаюся своїм братом, який відкрив свою кав’ярню. Нехай твій новий шлях приносить тобі тільки задоволення і прибуток», — написав в Instagram Вік­тор Циганков

А напередодні в цій кав’ярні друзі відсвяткували день народження Рогозіна, якому виповнилося 24. Він разом з Віктором займався футболом у школі вінницької «Ниви», однак недавно завершив кар’єру гравця, зізнавшись, що замучили травми і він перестав отримувати задоволення від футболу.

Цікаво, що перед «Євро-2020» Віктор Циганков з Києва привіз для кав’ярні Андрія Рогозіна холодильну плиту — вона і салон машини Віктора затопила, і трохи подряпала сидіння, але хлопці все це перевели на жарт.

«Ми хотіли щось спільно відкрити. Спочатку думали про барбершоп. Є ідея — своя лінія одягу спортивна. Але це в майбутньому», — розповідав раніше Циганков в інтерв’ю. — Ми знайомі з Андрюхою з 8 років. На моєму шляху було багато псевдодрузів, які з часом зникли. Коли зростала моя популярність як футболіста, люди потягнулися, почали щось просити. А я відразу це бачу, таких намагаюся тримати подалі від себе. Андрюха у мене ніколи в житті нічого не просив. Це притягувало. Де я бачив, я йому допомагав. Для мене справжня дружба — коли людина приходить на допомогу, як бачить, що ти в біді.

Віталіна Володимирова