Ідея проведення в Європі міжнародних конкурсів дитячої і молодіжної творчості у дистанційній формі відкрила нові можливості для багатьох творчих колективів і талановитої молоді.

Конкурси EURO MEDIA STAR GROUP в країнах Європи дозволяють подолати географічні і  матеріальні бар’єри і, як результат, надати рівні можливості кожному бажаючому для участі в міжнародних змаганнях.

На один із таких конкурсів,  що проводився у Герцогстві Люксембург, студент ВНТУ Захарчук Максим подав свою роботу в номінації «Сучасна декоративно-прикладна твор­чість і образотворче мистецтво – комп’ютерна графіка» і став лауреатом І призу!

Допомагали Максиму готувати переможну роботу його викладачі — завідувач кафедри програмного забезпечення ВНТУ, доктор технічних наук Олександр Романюк та кандидат технічних наук, доцент кафедри ПЗ Вікторія Войтко.

– Професор Романюк уміє знаходити таланти серед студентської молоді, що підтримує реноме ВНТУ як рекордсмена України із найбільшої кількості перемог на міжнародних конкурсах. Олександр Никифорович відзначив професійний рівень виконання роботи, цікавий погляд автора на композицію зображення та використання сучасних засобів комп’ютерної графіки, — розповіла Вікторія Войтко. — Вдячні ІТ-компанії ONSEO за фінансову підтримку! Адже фірма традиційно взяла на себе оплату організаційного внеску за участь у міжнародному конкурсі студента ВНТУ.

Віталіна Володимирова