Нещодавно знаменитість поділилася відео з першого концерту своєї доньки, 16-річної Маші, яка вирішила піти стопами зіркової мами і є фронтвумен панк-рок-групи “ШВИ”, яку створила разом з друзями.

Артистка показала уривок однієї з пісень Полякової-молодшої на літній терасі, а шанувальники одразу ж почули лайку серед слів треку і розкритикували творчість дівчини.

Сама ж Ольга не стала мовчати, відповівши на висловлювання недоброзичливців новим відео – виконавиця порадила аудиторії послухати музику, яку зараз так люблять підлітки, поцікавитися захопленнями своїх дітей.

Зірка зізналася, що завжди буде підтримувати Машу, хоч і не схвалює лайку і гучні висловлювання.

– Читаю коментарі під постом виступу моєї Маші з її панк-рок-групою “ШВИ” і звичайно розумію, що дуже багатьох розлютила лайка.

Не можу сказати, що я підтримую лайки в піснях, але якби ви послухали, коли-небудь поцікавилися музикою, яку слухають ваші діти, то ви б дуже здивувалися, тому що те, що робить Маша – це просто казочки для діток, в порівнянні з тим, що зараз слухає молодь.

Вона розвивається в такому напрямку, це її право. Я можу навіть не бути на її боці, але підтримувати її я буду завжди, чого і вам зі своїми дітьми бажаю.

Вона ще покаже вам, повірте, — каже Оля Полякова.

http://surl.li/aatlt

Марина Романова