Нещодавно завершено капітальний ремонт Пластового тупика на Старому місті. Тут заасфальтували майже 1000 кв м. Тривають роботи на вулицях Суворова та Тракторній. Роботи проходять на умовах співфінансування.

«На п’яти вулицях у приватному секторі – нові дороги з початку року. Працюємо згідно з графіком, який складений спільно з мешканцями. Адже важлива їхня дольова участь у цих проєктах, – каже міський голова Сергій Моргунов. – Пластовий тупик на Старому місті – приклад об’єднання зусиль. Люди зібрались, домовились, визначились з планом робіт. Підтримку з бюджету у першу чергу отримують саме такі вінничани – активні і згуртовані. На цій ділянці заасфальтували майже 1000 кв м. Як кажуть мешканці цієї вулиці – приємно, що біля їхніх будинків вже гарна дорога».

Також в цьому році новий асфальт на умовах співфінансування вже постелили на вулиці Юрія Курія в районі олієжиркомбінату. Тут заасфальтували майже півкілометра дороги – понад 1700 кв м покриття. Також завершили ремонт по 2-му провулку Вишневського, вул Гагаріна та Огієнка.

«Ще дві вулиці  – у роботі. Наразі на умовах співфінансування асфальтують вулицю Суворова це – 435 метрів. Тут вже викопали корито, засипали його щебенем. Плануємо приступити до асфальтування», – каже в.о. директора департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

Тривають роботи й по вулиці Тракторній, а саме: на ділянці протяжністю 275 метрів. Тут ремонт проводять також на умовах співфінансування. Вже викопали корито, будуть приступати до засипки щебеню.

«Ми розуміємо, що попит на впорядкування інфраструктури у районах приватної забудови є. Вінничани активно звертаються, щоб стати учасниками програми співфінансування. І головне, що понад 10-річний досвід цієї програми підтверджує її ефективність – результатом люди задоволені», – зазначив Сергій Моргунов.

Також у місті триває поточний ремонт вулиць. За минулий тиждень відремонтували 1424 м2 доріг на вулицях: Ватутіна, Чумацькій, Амосова, Г. Успенського, Гонти, Чехова, Береста, Герцена, Магістратській, Хмельницькому шосе.