На міському стадіоні «Локомотив» відбувся фестиваль з чирлідингу CHEER FEST KOZIATYN 2021 – яскрава подія, яка вперше проводилася у Козятині. Організатор фестивалю – тренер клубу козятинських чирлідерів «LEVEL UP» Наталія Салинко підготувала до виступу у фестивалі 7 команд (діти віком від 5-17 років), з яких три команди дебютували! Козятинські юні черлідерки вразили усіх у категоріях Pom Dance, Cheer Dance Show, Cheerleading Mixed.

– Наша команда називається LEVEL UP, що з англійської означає «вищий рівень». Так, ми дійсно за короткий період часу зробили команду, не зважаючи на те, що багато часу були на карантині. Черлідинг – це новий вид спорту тільки в Козятині, — каже пані Наталія. — В Україні він з’явився раніше, щоправда мало де виходив на професійний рівень. Зараз, коли в Україні є федерація черліденгу, з’явилися і професійні спортсмениМи вибороли кубок України з черлідингу, Й перемогли такі команди як команди Києва, Харкова, Одеси, Полтави, Дніпра, які цим видом спорту займаються по 10-15 років.

На фестиваль завітали і учасники із Вінниці – клуби «WOLVES» (Вінницькі Вовчиці) та «CHEER BOOM», а також із сусідньої Жмеринки – клуб чирлідерів «GLORIA». Гості вражали своєю хореографією, костюмами, підтримками, акробатикою в категоріях Cheer Dance Show, Cheerleading All Female, Cheer Dance, Urban Cheer, Jazz Dance.

Перед нагородженням учасники змагань та бажаючі запалювали під рухи флешмобу Наталії Салинко. Емоції зашкалювали! Це було справді видовищно, яскраво та незабутньо. Світлини, зроблені на місці, передають лише частку тих емоцій та настрою!

Валентина Лісова