В першій половині минулого сезону вихованець вінницького футболу Євгеній Костюк був одним із кращих у «Ниві», його неодноразово визнавали одним із кращих у турі Другої ліги. На перспективного молодого гравця поклав око клуб Прем’єр-ліги України «Колос» (Ковалівка), учасник Єврокубків. Особливо після того, як Євгеній Костюк гідно показав себе у кубковому протистоянні із «колосівцями». Таким чином Євгеній підписав на 2021 рік престижний контракт із «Колосом».

Проте, як виявилося, він знову опинився у заявці вінницької «Ниви» на сезон. Яку це трапилося, Євгеній Костюк розповів кореспонденту «33 каналу».

-Я дуже радий, що отримав запрошення прийти в оренду у «Ниву». Грати в такому колективі та з такими сильними хлопцями – це одне задоволення. Величезне дякую президенту та головному тренеру клубу, які не було проти мого повернення. Спасибі й вболівальникам, що так добре мене прийняли, – розпочав Євгеній Костюк.

За словами футболіста, в «Колосі» нього все було добре до отримання пошкодження.

-Я провів три тури і отримав серйозну травму. Таким чином «вилетів» до кінця сезону. В новому чемпіонаті вже не було окремого змагання U-21 (cеред гравців до 21 року). Тому нам сказали, що потрібно йти в оренду. Таким чином я знову опинився у «Ниві», – повідомив Євгеній.

Для початку Костюк хоче набрати спортивну форму. Адже він багато пропустив через травми.

–Хочу допомогти нашій команді досягти висот, – підкреслив він.

Фелікс ЖАНІН