– Ти завжди була і залишаєшся моєю підтримкою і натхненником. Першим критиком і порадником. Найближчим другом і найкращою мамою. Найголовніше, щоб ти була здорова. Хочу завжди бачити в твоїх очах щастя, а на обличчі – твою рідну посмішку. Дякую тобі за все! З днем народження, мамо! – написав Дмитро Разумков на своїй сторінці у Фейсбуці.

Наталія Кудря — відома актриса, народна артистка України. Зараз працює у Національному академічному театрі імені Лесі Українки. Матір Разумкова виступала разом із найвідомішими зірками театру та кіно. Також вона знімалася у мюзиклі «За двома зайцями» разом з Аллою Пугачовою і Максимом Галкіним.

Батько Дмитра Разумкова – Олександр Разумков, який у 1994-1995 р.р. був першим помічником президента України Леоніда Кучми, керівником групи помічників і референтів президента. Подав у відставку в кінці грудня 1995 р. через конфлікт з главою Адміністрації Президента України Дмитром Табачником. Олександр Разумков помер 29 жовтня 1999 року в Києві, він хворів на важку невиліковну хворобу.

Нагадаємо, раніше в Інтернет-мережі Дмитру Розумкову приписували родинні зв’язки із подружжям відомого політика Анатолія Гриценка та головної редакторки «Дзеркала тижня» Юлії Мостової. Але лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко заперечив цю інформацію.

– Дехто в мережах приписує, що Дмитро Разумков мій син чи хтось каже, що пасинок. Це неправда. От Гліб Разумков – мій син. Олександр Васильович Разумков помер. Але то інша гілка життя Олександра Васильовича Разумкова. Як і Гліб, і Дмитро. Вони ні разу не бачилися. Тому ми не родичі, – заявив Гриценко.