Минулого тижня у гірському районі Львівської області сталася дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої загинуло двоє козятинчан.

Ще троє осіб потрапили до лікарні, стан їхній важкий. Аварія сталася на автодорозі М-06 “Київ – Чоп” поблизу села Дубина Соколівської територіальної громади Стрийського району. “Опель Астра” зіткнувся лоб у лоб із “Маздою-6”. За повідомленням поліції, аварія сталася через те, що 24-річний кермувальник “Опеля”, місцевий житель, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення

За кермом “Мазди” перебував 34-річний Максим Комар з Козятина. Його 36-річна дружина Оля загинула на місці… Двоє дітей, які їхали в цьому автомобілі (10-річний хлопчик та 7-річна дівчинка), були госпіталізовані до лікарні.

Батько Максим Комар і донька – у важкому стані. 10-річний хлопчик помер, як і дружина та мати цих дітей…

Хлопчика з політравмою у лікарні. Дівчинці дають прогнози на життя. Сам Максим у вкрай важкому стані в лікарні. Козятинці закликають небайдужих допомогти постраждалій родині. Інформацію про збір коштів розмістив друг родини Артур Римша:

Через ДТП було ускладнено рух транспорту на трасі Київ-Чоп, утворився затор автомобілів на кілька кілометрів. Патрульні здійснювали регулювання. Невдовзі з’ясувалось – винуватцем смертельної ДТП виявився племінник ексмера Сколе Володимира Москаля, який очолював місто 10 років. Він вижив у ДТП і перебуває у реанімації. Місцеві мешканці стверджують, що Роман Кашаник досить часто їздив за кермом у нетверезому стані, п’яним його бачили вранці у день ДТП.

Поліція наразі офіційно не підтвердила наявність алкоголю у крові Кашаника на момент ДТП. Ось як прокоментували ситуацію у пресслужбі поліції:

– Правоохоронці встановлюють обставини події.

Реквізити для допомоги: брат Комар Микола Миколайович (Приватбанк) 4149-4391-0444-8042