Роботи на об’єкті розпочалися на початку липня. У внутрішньому дворі медичних закладів розрівняли ґрунт, влаштували вирівнювальні шари основи з піщано-гравійної суміші, улаштували покриття з тротуарної плитки, встановили лавки та урни для сміття. А ще – висадили кущі та багаторічні квіти. Планують встановити ще альтанку.

«Ініціаторами облаштування зони відпочинку та очікування у медичному містечку були представники колективів міської лікарні №1 та ЦПМСД №3. Саме вони подали проєкт на конкурс «Бюджет громадських ініціатив». Вінничани його підтримали. Проєкт майже реалізовано і ми уже бачимо результати. Вінничани, які прийшли до амбулаторії, можуть зачекати прийому лікаря в комфортних умовах, на гарному майданчику», – розповіла заступниця директора департаменту охорони здоров’я Вінницької міської ради Світлана Стефанкова.

Зазначимо, що у Вінницькій міській територіальній громаді цьогоріч реалізовують 17 проєктів, які в 2020 році перемогли у конкурсі «Бюджет громадських ініціатив». Проєкти – переможці наразі втілюються в життя. До речі, цей проєкт підтримали 332 вінничанина.

Ілона ВАЛЬТЕР