– Я хочу зняти маски з облич найвідоміших вінничан. І показати їх простими та щирими у проєкті «Антипафос». Серед людей будь-яких прошарків населення існує ефект стада. Так само і у найуспішніших. Але я хочу, щоб кожен зміг побачити популярних людей простими. Бо на публіці ми одні, а в житті — зовсім інші, — розповідає фотохудожник Костянтин Ревуцький.

— Кожен із героїв фотокартин про­йнявся самоіронією. А я зробив їх трішки веселішими за рахунок ексклюзивних кадрів із предметами домашнього побуту. Вінницький бомонд позував із відрами, каструлями та віниками. І це сподобалось людям. Як для кожного митця, визнання вінничан — дуже приємно.

Як би високо ми не літали, повинні пам`ятати, ким ми є насправді. Кожна людина, яка досягла успіху, має йти із високо піднятою головою. Але без пафосу …

Перший учасник фотопроєкту Іван Козак, він же Джоз. Найвідоміший хіп-хопер міс­та. Його фотографували на фоні він­ницької арки. Він читав газету, парив ноги у балії та пив каву. Ось такий був антипафос у бомжстилі. До речі, балія також символічна. Бо у ній купали ще мене маленького. Їй більше 35 років. Олександра Теренчука я фотографував із баранами вінницького зоопарку. Ми хочемо, щоб всі знали, що зірки — прості люди, проте креативні та творчі. Наприклад, Світлана Теренчук підмітала вулицю у авторській сукні та на під­борах.

Поки що проєкт лише розпочався, проте вже весь вінницький бомонд погодився на участь.

Я завжди готовий до сміливих рішень. Тому люблю експериментувати та створювати щось нове та цікаве.

Софія Копач