Я мріяла про пристрасного смаглявого турка. Оце життя! Під анталійським сонцем на шезлонзі пити шампанське у обій­мах такого красеня.

Найпростіше познайомитися з іноземцем в Інтернеті на сайті зна­йомств. Розмістила свою анкету на одному з сайтів, кинула туди кілька фото. Раптом на мою сторінку натрапив турок. Шикарний чоловік 29 років, на ім’я Ясін, в дорогому одязі, на білому BMW і з елітними годинником на зап’ястку. Його повідомлення також відрізнялося від інших своєю прямотою. Мій турок написав англійською: «Привіт. Як ти? Я з Анталії. У мене є кілька магазинів одягу. Мені сподобалися твої фото. Я хочу, щоб ти стала моєю дівчиною». Я відповіла, що це неможливо, я не можу стати його дівчиною, бо ми знаходимося на великій відстані один від одного. Але ніяка моя відмовка не могла заспокоїти турка, він щоразу повторював, що хоче бачити мене поруч. За його словами, я повинна була негайно приїхати до нього. Вже на наступний день Ясін подзвонив мені. Розмова затягнулася на годину. Він багато розповів про свою роботу, але в основному розпитував мене, запрошував у гості, кожен раз нагадуючи, що дуже багатий і все оплатить.

Далі телефонне спілкування стало таким бурхливим, що я вирішила все-таки поїхати до милого в гості. Але напередодні захворіла…Температура, несвідомий стан … Я не пам’ятала ні своїх думок, ні дій. Природно, Ясін пропав так швидко, як швидко дійшла до нього моя смс з інформацією, що не приїду. Ця смс поклала початок паузі в півтора року. Я страждала без нього… Тільки його я могла слухати, йому вірити і робити те, що він говорить. Це був справжній гіпноз.

Мій турок з’явився через два роки. Він написав мені: «Ти розбила мені серце. Я більше не вірю тобі, але і забути не можу». Це повідомлення змусило мене прийняти чітке рішення. Я летіла з найбільшими надіями та сподіваннями. Ясін зустрів мене якось холодно — ніяких полум’яних обіймів, просто взяв у мене сумку і діловито повів до машини.

Одного вечора ми випили. І Ясін після кількох чарок став балакучим, розповів, що у вересні до нього має приїхати ще одна дівчина з Бреста. А поки що він умовляє приїхати ще чотирьох дівчат з України. Все було поставлено на конвеєр. Він шукав секс-розваг, бажано групових.

Через кілька днів я пішла гуляти по Анталії і абсолютно несподівано натрапила на один магазин. І хто б ви думали стояв звичайним продавцем? Ясін, цілий і неушкоджений. Нашої зустрічі він явно не очікував. Посмішка тут же зникла з його обличчя. Я з подивом підійшла до нього, але ніяких пояснень не почула, крім: «У мене своє життя, у тебе своє. Я не винен, що ти приїхала. Ти сама винна у всьому, тому що ти брехуха!» Більше я не бачила і не чула його.

А недавно дізналася, що Ясін дійсно приїжджав до Вінниці. На його сторінці побачила кілька коментарів від дівчини знайомої, яка писала про те, що чекає його з нетерпінням, а він відповідав їй, що дуже скоро вони побачаться, адже він так цього хоче!

Валентина Лісова