Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини. Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

Вінницька Рапунцель Анна Дахновська

— учениця 3-А класу гімназії №17 Вінницької міської ради.

Дівчинка з дитинства дуже талановита та красива. Її найбільшим хобі є викладання алмазної мозаїки.

– Донечка дуже любить домашніх тварин. У нас вдома мешкають черепашка Тортик та кішка Мишка. У майбутньому мріє стати стоматологом. Вважає, що це особлива професія — лікувати людей. Бо і справді одна із найважливіших у світі професій, — розповідає мама Анни. — Анечка завжди допомагає по дому, любить готувати кексики.

Мріє про довге волосся до п’ят. Іно­ді її називають Рапунцель, бо і справді схожа на принцесу із мультика. Вона пишається своїм білявим кучерявим волоссям, адже вважає, що для дівчинки коса — це її окраса. Так було із давніх-давен і буде завжди.

Довговолоса красуня Вероніка Токова

Попри свій юний вік – 5 років — красуня не боїться сцени і камер.

З чотирьох років займається сучасними та класичними танцями, виступає на сцені. Веронічка дуже активна, цілеспрямована та весела дівчинка, любить танцювати, позувати і фотографуватися. З радістю відвідує дитячий садок, має багато друзів. Як юна леді вона знає, що розкішне довге волосся — справжня прикраса дівчинки. Вона говорить, що дівчинка з довгим волоссям виглядає, як справжня принцеса. Доглядає за волоссям дівчинки мама. Для того щоб волосся не плуталося і мало гарний вигляд, робить їй різноманітні зачіски з оригінальним плетінням.

Софія Копач