Вона була вагітна. Її чоловік втік з місця аварії та залишив молоду жінку помирати, — розповідають очевидці ДТП.

Все село шоковане цією звісткою, адже знали Таню як хорошу і добру людину. Дівчина отримала освіту кухаря та повернулась додому, у село Городниця. А згодом вийшла заміж у село Червоне. Тому до рідних заїжджала лише на свята. Хто б міг подумати, що її спіткає таке горе. Вона була на шостому місяці вагітності. Та автотроща забрала життя її та дитини. Бо чоловік — винуватець ДТП втік з місця аварії — залишив її помирати. Очевидці викликали «швидку». Та вже було запізно. Жінка померла під час надання медичної допомоги, — кажуть односельчани.

Поліцейські розповідають, що аварія сталась близько 00.30 години.

– За попередньою інформацією слідства, на автодорозі сполученням Вінниця-Гайсин  автомобіль Chery Tiggo в’їхав у задню частину  мотоблока «Зубр», який рухався попереду. У результаті аварії тілесні ушкодження отримала 20-річна пасажирка мотоблока, мешканка Райгородської територіальної громади. Вагітна жінка  була госпіталізована до лікарні, де під час надання медичної допомоги померла.

Водій мотоблока, 32-річний мешканець Гайсинського району, залишив місце події. Його розшукали працівники Гайсинського районного управління поліції за міс­цем проживання в одному із сіл  Гайсинського району.

Транспортні засоби вилучені, у водіїв взяті зразки крові на стан сп’яніння.

Слідством розпочато розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання – до 8 років позбавлення волі.

Софія Копач