– Сьогодні відбувся виїзд на будівельний майданчик по вул. Гонти, де здійснюється нове будівництво виробничо-складського комплексу з виробництва гофрокартону., – повідомив у своєму Фейсбуку заступник мера Вінниці Андрій Очеретний. – Замовник- Картонно-паперова фабрика «Торгтехніка». В 2022 року планується здати першу чергу будівництва на 8 тис.кв.м, та створити до 100 нових робочих місць. В подальшому – ще 12 тис.кв.м.

Загалом по всіх чергах – біля 300 нових робочих місць. Інвестиційний проект реалізовується із залученням кредитних ресурсів одного з українських банків в рамках державної програми компенсації відсоткових ставок.

В результаті запуску нових виробничих потужностей підприємство вироблятиме гофротару з картону. Таким чином, будуть нарощені обсяги випуску екологічно чистої продукції на території м. Вінниці, що повністю відповідає пріоритетам Стратегії 3.0 щодо формування зеленої економіки та безпечного екологічного середовища.

Також варто відзначити, що одним з важливих факторів підвищення економічної активності на вул. Гонти стало будівництво дороги на ділянці від вул. Київська до вул. Батозька у 2020 році. Міська рада планує і в подальшому реалізовувати важливі для економіки міста інфраструктурні проекти з метою підвищення інвестиційної привабливості території міста та Вінницької міської територіальної громади в цілому.