Весілля відгуляли в елітному ресторані Києва. Історія фіналістки другого сезону шоу «Супермодель по-українськи» Вікторії Маремухи і її бойфренда-француза все ж дійшла до весілля. Пара в минулому році розійшлась перед весіллям.

Через довгий карантин Вікторія залишилась в Україні, а от її наречений поїхав до себе на батьківщину. Кожен працював у своїй сфері під час коронапандемії. Та згодом вони все ж зійшлись. І зараз планують жити на дві країни.

Пара розписалась в документ-сервісі «Готово», а потім відзначила подію у вузькому колі друзів. Весілля відсвяткували в одному із київських ресторанів. Для розпису наречена обрала стильну білу сукню з розрізом та декольте.

Весілля не обійшлось без найкращого друга Вікторії Євгена Таллера. Він заснував власне рекламне агентство та став одним із найбагатших блогерів України. Як не дивно, саме він «затягнув» Вікторію на кастинг «Супермодель по-українськи». До того вона працювала офіціанткою у приміському ресторані в Жмеринці. Та потім її життя круто змінилось. Вона швидко стала народною улюбленицею. Тепер вона власниця магазину стильного одягу у столиці, актриса та успішна модель.

Вікторія Маремуха познайомилась із криптовалютним бізнесменом у кінці 2016 року. Кавалер зробив вінничанці багато дорогих подарунків та возив відпочивати на найпрестижніші курорти світу. В кінці 2019 року Луї зробив дівчині пропозицію вийти за нього заміж у Парижі й подарував обручку з жовтим діамантом.

– Наш розпис став сюрпризом. Ми нічого нікому не говорили. Ось так ми з Луї для себе вирішили. Та, зізнаюсь, в момент щастя захотілось поділитись цим з усіма.

Розкішне весілля однозначно буде. Як тільки вся французька родина вакцинується, ми відразу визначимось із датою та місцем, — ділиться Вікторія.

Софія Копач