Зірка Голлівуду Джонні Депп публічно звинуватив своїх колишніх менеджерів у фінансових негараздах, які виникли у нього після розлучення з актрисою Ембер Херд.

«Я дуже старанно працював довгі роки і довіряв багатьом людям, проте деякі з них мене підвели», — журиться актор у розмові з Wall Street Journal.

У відповідь представники фірми Management Group, яку очолюють брати Джоел і Роб Мендел, стверджують, що проблема не в них, а в звичці Деппа розкидатися грошима.

Зірка фільмів «Едвард Руки-ножиці», «Мрець», «Аліса в країні чудес» і «Пірати Карибського моря» ще в січні вимагав від компанії 25 млн доларів через суд, звинувачуючи її в підробці й ігноруванні його інтересів.

Як зауважують представники актора, його борги перевищують 40 млн доларів і, на їхню думку, в цьому є провина колишньої керуючої компанії актора.

Депп категорично не погодився із закидами щодо марнотратства.

«Це мої гроші», — заявив він.

У своєму зустрічному позові Management Group стверджує, що неодноразово попереджала Деппа про зменшення його фінансового рахунку, однак актор відмовлявся затягнути пасок.

Серед найбільш екстравагантних витрат актора — купівля 45-метрової яхти за 18 млн доларів і церемонія розвіювання праху письменника Гантера Томпсона з гармати, що коштувала Деппу 3 млн доларів.

П’ятий фільм франшизи «Пірати Карибського моря» може суттєво покращити фінансове становище актора. Світова прем’єра стрічки відбудеться в Шанхаї 11 травня і стане першою презентацією голлівудського блокбастера на материковому Китаї.