Найвідоміший сучасний український репер Олег Кензов вирушив у літній тур містами України. Майже фінальною точкою його гастролей стала Вінниця. Виступав репер у Pirogov Sky під відкритим небом.

Організатори жартома так і називали концерт — найгарячіша дискотека літа. Бо один із найуспішніших випускників шоу «Х-фактор» точно вміє запалювати не лише дівчачі серця. Свій виступ він почав із української народної пісні, і нею ж закінчив концерт. Вінничани танцювали, співали та відпочивали. Кого не запитай, всі скажуть, що обстановка точно була по кайфу. Хоч публіка і хвилювалась, бо про його попередній концерт були погані чутки. Є навіть відео, де співак, п`яний, на сцені кричить до глядачів. Проте у Вінниці такого не було. Розмовляв українською мовою та десятки разів подякував своїм фанатам за присутність.

– Вінничани — це україносвідомі люди. Побільше б таких міст і таких позитивних людей, — заявив Олег Кензов.

– Так, на жаль, негативу зараз навіть більше, ніж позитиву… Людям набагато простіше обговорювати когось іншого, сидячи вдома на дивані, ніж встати, піти і хоча б спробувати щось зробити самостійно.

Негатив? Як з ним боротися? А навіщо з ним боротися? Навіщо на нього взагалі звертати увагу? Буває, звичайно, коли читаєш про себе статті, особливо в Інтернеті, то аж настрій падає. А потім думаєш: «Господи, хто це? Що це за люди? Що це взагалі?» Потрібно просто не звертати увагу. Тому що, якщо пропускати весь негатив через себе, то не залишиться часу зробити щось хороше, корисне для своєї сім’ї, своїх близьких і самого себе. Адже негатив завжди був, є і буде — це ж одна з супутніх успіху — і я це розумію…

Знаєте, я завжди пишу тільки про те, що відчуваю, моя творчість народжується десь в глибині душі, виходить з серця. А ось звідки воно там береться — я і сам не знаю. Напевно, мене надихають мої близькі люди, сім’я, те, чим я займаюся, навколишній світ, — ділиться Олег Кензов.

– Репер Серьога і справді хрестив вашу доньку?

– Ми вирішили, що краще Серьоги і його дружини Поліни нам хрещених батьків годі й шукати. По-перше, Сергій — дорослий, по-друге, у нього є досвід, по-третє, ми дуже добре спілкуємося, він мене завжди розуміє. Та й сам по собі Серьога — людина відповідальна, так що йому я точно зможу довірити свою дитину.

– Як прокоментуєте звинувачення колишньої дружини у побитті та насильстві?

– Мені шкода моїх батьків, які проживають у селі і по всіх каналах бачать інформацію про те, як я бив колишню дружину. Я думаю, що це її піар-хід. Вона ж працює діджеєм. Бо коли я був ніким, вона мовчала, а тепер вирішила розказати всім ці вигадки.

Софія Копач