Якщо не зважати, що концерт Віктора Бронюка вчора на відкритому майданчику в музеї Пирогова розпочався на півгодини пізніше, то все вийшло. Партер був заповнений, стоячі і танцювальні місця всі були зайняті.  Із віпів були помічені кілька депутатів міської ради та товариш виконавця, агромагнат Олександр. Він, до речі, після пісні-переспіву «Білі троянди» вручив Бронюку розкішний букет цих квітів білого кольору.

Публіка сприймала ТіК добре, хоча зі сцени лунали в основному старі пісні, які багатьом полюбилися. Однак, хотілося більше прем’єр. Зручний літній формат «Пироговських вечорів» дозволяв глядачам розслабитись, підійти під час концерту до кафешок, які розташувалися поряд. Можна було потанцювати, підійти до сцени або продемонструвати свої емоції  просто в партері.

Майже увесь вечір народ знімав концерт на мобілки, якими потім махав, намов прапорцями. Невдоволеними виступом залишились хіба пенсіонери, що живуть поряд з музеєм Пирогова. Бо їм заважає голосна музика. Натомість на шоу ТіК приїхали навіть його шанувальники з Гнівані та Селища, про що було заявлено зі сцени. Певно, і з багатьох інших містечок Вінниччини.

Віктор і ТіК, здається, виклали вінницькій публіці увесь свій репертуар. Зірвала овації «Вчителька», «Ще так далеко до зими», «Не цілуй». А під кінець концерту Бронюк заспівав «Оленів», яких почали просити десь із середини концерту. Отже, кода стала повним культурно-нервовим шоком. Бо пісню про небритих копитних співали всі. При цьому апетитно підтанцьовуючи і навіть з авторськими  карколомними па.

Василь Пишний