Про те, що поряд з “Великим будівництвом” загубилася маленька  сільська людина, кинута на розтерзання недолугого самоврядування, з високих трибун не люблять розповідати. А сільські дороги на Вінниччині дійсно вже в катастрофічному стані. Як кажуть – яма на ямі. Їх як розбивали, так і розбивають аграрні барони своїми багатотонними фурами. Бо тут ніхто їх не важить. Тут взагалі, ніхто ні на що не реагує.

Бо тут живуть селюки, типу – люди другого сорту. Вони ж мовчать. Але в Городківці вже втомилися мовчати. Місцеві активісти вирішили дошкуляти владі через її бездіяльність. Невідомі робінгуди вже садили кілька місяців тому вночі іриси на дорозі біля Крижополя. Тоді влада відреагувала і підлатала дорожнє полотно. Тепер естафету прийняли невловимі месники із сусідньої ОТГ.

Бо в Городківській громаді дороги засипають виключно мучкою (щось на зразок вапнякового відсіву). Що називається – до першого дощу, який, на думку місцевих активістів, «змиває бюджетні гроші в долину». Цієї ночі люди встановили на розбитій городківській дорозі ось цей переконливий знак. Цікаво, чи побачать його багаточисельні місцеві чиновники, які мають гарні зарплати і їздять на службовому транспорті?

Іван Дикий