Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини. Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

Вінницька Рапунцель Віталіна Регульська

– Мені 19 років. Народилася в невеличкому містечку Томашпіль, але завжди мріяла переїхати до Вінниці. Вже третій рік проживаю тут. Від народження мене притягувало те, що має відношення до творчості та мистецтва. З раннього дитинства подобалася поезія, а згодом це захоплення переросло у невід’ємну частинку життя. А щоб поширювати поезію у суспільстві, часто читаю вірші на відео і ділюся ними в соцмережах.

Таким чином вже вивчила напам’ять більше сотні творів, навіть не рахуючи шкільної програми. Завжди подобалося створювати щось власноруч. Ще з молодших класів я займаюся рукоділлям. Зараз більше мотанкарством, влаштовую майстер-класи та виставки. Я завжди пишалася своїм волоссям, особливо коли однолітки через брак терпіння коротко його обрізали. Хоча і не часто звертала на нього увагу, просто берегла та навіть не думала, що його можна підрізати. Але з переїздом до Вінниці люди все частіше своєю увагою спонукали зрозуміти, що дійсно більшість людей носить коротку зачіску. Завжди прагнула відрізнятися від усіх, мати свої погляди та правила, можливо, й тому ще з першого класу відрощую волосся.

Довговолоса красуня Марта Коба проживає у Вінниці

Дівчина – талановита тан­цівниця. На своєму рахунку вже має десятки перемог на кращих танцювальних конкурсах країни. Її талант — безмежний, — кажуть наставники. Бо вже у такому маленькому віці вона чітко ставить собі цілі та впевнено йде до них. Каже, що не існує нічого неможливого. І завжди потрібно йти до перемоги.

– Моє головне кредо: «В здоровому тілі – здоровий дух». Тому дуже важливо займатись спортом. Я тренуюсь сім разів на тиждень. Тричі в залі, інші дні — вдома. Вважаю, що кожна людина має бути у гарній фізич­ній формі. Тільки тоді можна досягнути справжніх висот. Я добре навчаюсь у школі, а у вільний час допомагаю мамі. Моє волосся таке гарне, тому що змалку мама доглядала за ним. Мій секрет — це справжня любов до нього. Так навчала бабуся маму, а потім мама мене.

Софія Копач