Жахливою історією поділилась  жителька  Козятинщини Наталія Терещук. Розповідає, що її рідний брат щодня знущався над нею — бив до посиніння.  Та останнього разу побив її так, що бідолаха  тиждень лежала в лікарні.   Наталія каже, що  брат знущається із неї, щоб забрати батьківський будинок.

– Вперше він мене побив ледь не до смерті, коли я прийшла із роботи. Це був вечір, і він мене  почав лупцювати.  Я  навіть не знала, чи живою залишусь. І так було постійно. Та останнє  побиття я не змогла приховати. Бо все тіло скалічене синцями та побоями, повилітали зуби. А я навіть не розумію, за що він так знущався із мене.

Ми проживаємо на одному подвір’ї, але в різних будинках. Він побачив, що я прийшла додому, та почав знущатись із мене. Спершу бив мене на ганку будинку. Потім потягнув у бур`яни. Я намагалась втекти. Але він наздогнав та вже на дорозі лупцював зі всієї сили. Ногами гамселив по голові. Я намагалась видертися та втекти, але він мене не відпускав. Все повторював: «Сука, я тебе уб’ю. Ти жити не будеш». Неподалік стояла його дружина Оксана і кричала: «Добий ту курву»… Я згадую ті моменти з болем у серці, бо повірити не можу, що рідний брат міг так знущатись.

Мене без свідомості знайшла тітка на дорозі. Вона йшла виганяти корів по дорозі, а я лежала ледь жива в траві. Коли мене почали піднімати, я блювала.. А прийшла до тями вже після огляду лікаря. Спереду і ззаду я була повністю чорна — вся в синцях. Я не знаю, за що це мені. Такі знущання були із самого дитинства. А я як старша сестра завжди покривала ці вчинки. Та тепер його жінка налаштовує ще й проти мене. Вони домоглись, щоб дітей забрали в інтернат. А тепер ще й хочуть відібрати будинок. Після побиття я декілька днів жила на вулиці. Бо боялась, щоб він мене не вбив. Я спала в закинутому будинку, – розповідає Наталія Терещук.

У поліції, яку викликала моя тітка порадили: “Ви свої, помиріться. Але я написала заяву”.

Ось як дану ситуацію коментують у поліції:

– До відділку поліції надійшов виклик із центральної районної лікарні щодо доставлення до приймального відділення громадянки Терещук по факту спричинення їй тілесних ушкоджень. Після цього працівниками поліції здійснено виїзд до козятинськоі лікарні.

Медики підтверджують побиття. Та кажуть, що у Наталії і справді побите все тіло.

Після огляду лікарем-травматологом пацієнтки було встановлено попередній діагноз: закрита черепно-мозкгова травма, струс головного мозку, гематоми обличчя, забій грудної клітки. Лікувалась пацієнтка сім днів, після чого виписана додому в задовільному стані. Ведеться слідство.

Софія Копач