Янукович звернувся до українців і обіцяє повернутись! Коли?!

Янукович став єдиним президентом в Україні, якого не тільки було достроково усунуто з поста, але й позбавлено звання президента України.

Він є фігурантом кількох кримінальних проваджень, за одним із них Януковича заочно засудили до 13 років позбавлення волі.

Але він наче вискочив «із приісподні»!

І навіть обіцяє повернення. В ближньому майбутньому його «добросусідської політики» з Росією.

Хоче і він повернутись! Приблизно так як нині Талібан – з танками Путіна?

Бо ж інакше – не в крісло Президента сяде, а в зону для особливо небезпечних рецидивістів. Це ж у нього буде не перший термін.

Але те, що ми у світі ЄДИНІ вибрали президентом такої квітучої і самодостатньої країни зека! Не політичного

а банального «уголовника» – нам «привіт».

Зрозуміло, що проффесор навряд чи зміг осягнути таку «глибу суспільної філософії» та і нова дружина-кухарка в цьому навряд чи допомогла.

Написано в Кремлі – очевидно!

Там він ще сміє засуджувати першого Президента Украіни Кравчука за те, що він днями щиро зізнався в інтерв’ю, що він повірив Росії в її щирі наміри добросусідства, а вона всі роки, вже навіть незалежності, заважала як могла Україні успішно розвиватись як державі. Причому в усьому – від економіки до політики. І різними способами нав’язувала своїх ставлеників та ставила на найвищі пости.

Там Янукович згадує «крилату», але таку вже затерту тезу роспропаганди, що мовляв фразою «хто не скаче той москаль», Україна розпочала війну проти Росії! Саме так, ви не помилились!!!

Не Росія захопила та окупувала Крим, Донбас, ввела війська, надала сепаратистам та терористам бойову техніку, а ми фразою кинутою Русланою для зігріву в люті морози на Майдані, розпочали війну!?

Але, знову прокол! І на цей раз Кисельов-щі, зварене найпотужнішою у світі машиною роспропаганди та вкладене в уста проффесору, прокисло!

Бо в українській мові слово москаль споконвічно означало – солдат, військовослужбовець!

Воно оспіване у творах Шевченка «кохайтеся чорнобриві та не з москалями…», тобто військовими із окупаційних військ, які були введені в Україну після підписання « дружнього договору» Хмельницького і Бутурліна!

Ось вам факт «домовленостей» рівний окупації! І те, що вони з Росією варті менше паперу із цими «гарантіями»

Зрозуміло, що ви як і ті, що творили цей опус не чули казку «Зачарований москаль»! Ну не будуть же украінці для своїх дітей словами, що призводять до війни, казки називати? Тому «подякуйте» писакам, товаришу Янукович за таку мазню.

Дружбу з Росією зіпсувала не Україна! 300 років наруги « за споконвічну дружбу», обіцяну ще Хмельницькому, обернулись довірливим і щирим українцям 360-наказами знищення мови і культури, гулагами, голодоморами і розстрілами.

Запрошуємо всіх пропагандистів таких опусів на екскурсію до вінницького парку ім. Леонтовича. Та до меморіалу розстріляних енкеведистами більше 25 тисяч вінничан. Не «уголовніков», які шапки крали, а тих хто щиро любив Україну, вірив в Бога!

Про це пишемо не ми, а російський письменник Солженіцин.

І тут вперше міжнародна комісія документально підтвердила і задокументувала, знайшовши рештки до 10000 розстріляних у кагатах, замаскованих під каруселі, злочини радянської влади за наказом Сталіна.

А тих, хто впізнав своїх рідних комісаром Раппопортом, першим наказом із Кремля після визволення Вінниці від фашистів, розстріляли в тих же кагатах чи кинули на фронт в штрафбати і розстріляли поіменно там в спину!

Ікона розстріляних за наказами з Москви вінницьких священників, що стали святими та нині канонізовані.

Здається, Ви асоціювали себе «очень верующим»?! І на Афон їздили, спокутувати гріхи?

Тому особисто даруємо вашій родині в палац під Москвою, ікону нині канонізованих святих лише Вінницької області, які були розстріляні в тих кагатах та замучені в сталінських катівнях!

До речі, а там на ростовській землі чи у Підмосков’ї ви ще не поклонялись іконі Сталіна у храмах РПЦ?

То поспішіть! А то такого «святого» ігноруєте.

До речі, ви чимось схожі, бо у всі віки і серед сучасників ви будете асоціюватись у більшості українців як людина яка принесла в Україну найбільшу біду і горе.

А ваше «обращєніє» до Росії ввести в Україну війська, зачитане в ООН Чуркіним, як головний аргумент Росії виправдання війни в Криму та на Схожі, стане найчорнішим документом Історії України!

Посипте попелом голову, пане непрезиденте! Вам немає прощення на цій землі за горе кинуте в українські домівки. 14000 загиблих у війні через вас, а не через нас, майданівців, які вийшли проти вашої диктатури і зради на Революцію гідності!

Жаль, що ви не вчили історії і не знаєте, що тут споконвічно жили наші предки – від трипільців, скіфів, слов’ян до українців, які не знали рабства і ніколи не здавались у полон.

Хлєбайте і далі баланду з золотої тарілки ваших пропутінських господарів!

Статус шістки хороми не рятують!

І більше ніколи не пишіть нам послань…

Зрадників ніде не поважають! Затямте!

І йдіть.. до своєї куховарки!

Хана дружбі! Ваші прогнози перекреслила пропагандоска Скобеєва! Вас знову «підставили», товаришу Янукович! Чи ви самі себе…

З неповагою Тетяна Редько
та колектив «33-го».