Я також люблю нашу країну і молюсь за весь мир. Маю професійні результати, духовні ордени, інші відзнаки та нагороди. Віддаю  кесарю кесарево, а Богу — Боже. Але мова не про це. Я лише інструмент в духовному світі.  

Це «Останнє Звернення Президентам», так чи інакше, має дійти до світових лідерів. Адже вони – обрані та знають великі біблійні пророцтва…

Планета горить і стогне. Але де вихід з духовної кризи? На жаль, великі політики вже публічно вітаються не зовсім праведними таємними знаками… Втрачається надія, єдність слова і діла, милість Творця. Саме так і наступають останні часи.

Та лише Істина робить нас вільними: «Захищу його, тому що він пізнав ім’я Моє» (Псалом 90).

Святий Творець пропонує не лише Суд, але й Свою милість. Він приніс абсолютну Жертву…

Що означає для нас хрещення водою та вогнем?

Хрещення живою водою та благодатним вогнем — це очищення, прощення та спасіння.

Але навіщо перевертати Закон Божий з точністю навпаки? Кому потрібне аморальне уродство та розтління людства?

Таке протилежне «хрещення» — це мертва вода повений і пекельний вогонь пожеж. Це апокаліптичне програмування на смерть. А потім – Суд та біблійне очищення зерен від полови. Написано саме так.

Останнє Звернення Президентам

Шановні державні лідери! Не йдіть проти Святого Творця Всесвіту. Катаклізми лише зростатимуть до заключного фінішу.

Від великої води та вогню пожеж під загрозою ядерного вибуху вже опиняється вся енер­гія мирного атома та мироносної ракети «сатана».

Це кінець всьому!!!

Люди божеволіють від перевернутих духовних цінностей. Вони перетворюються в перевертнів і звірів: «Отче! Прости їм, бо не відають, що творять».

Останнім часом все частіше неадекватні особистості відкривають безладну стрілянину по беззахисних людях. Вони беруть в руки холодну зброю, гвалтують дітей, вбивають жінок і людей похилого віку, здійснюють підпали, теракти та ритуальні «жертвопринесення».

Я знаю тему зсередини: «Мій, колись чудовий чоловік, в стані сп’яніння або »під кайфом» стає чужим, злісним і некерованим. Він вступив в якусь таємну секту… Я змучилася, як на голках, немов божеволію: пальці трусяться і німіють, тиск скаче, все болить, горло чимось здавлю­ється… Ночами сняться кошмари, подушка в сльозах. У будинку — «полтергейст»… Я звертаюся до різних лікарів. Вони тільки виписують купу таблеток. А мені все гірше і гірше. У дитини — заїкання і страх темряви. Я втомилася так існувати. І діти скаженіють від якоїсь цифрової одержимості. Що нам робити?».

Все дуже просто. Вся під­свідома інформація закодована на число звіра. Навіть алкогольна залежність має три стадії. І рулетка для ігроманії в казино має три шістки. Не випадково люди рятуються від такого кодування на новому духовному рівні. Це — «Свобода без коду!!!».

Шановні лідери держав!

Я розумію, що будь-яка влада — від Бога!!! Але ви явно не контролюєте «глобальне потепління» і його наслідки.

Зміни клімату вже незворотні. Але що неможливо для людей і занепалих ангелів – можливо для Бога.

Примиріться, будь ласка, з Єдиним Святим Творцем. Можливо, це вже останнє попередження для нас усіх.

Зверніть увагу на зростаючі водяні повені, катастрофічні пожежі, інші небесні знамення.

Ліси вже горять від блискавок з неба!

Бережіть свій рід і життя на планеті. Люди мають залишатись людьми. Вірте в вищу животворчу святість і рятуйте душу. І все буде добре!!!

Мир-мир-мир всім.

З повагою –
Олександр Овсянюк