Голова Вінницької міської територіальної громади оголосив догану головному лікарю КНП «Вінницька клінічна багатопрофільна лікарня» Вінницької міської ради Олександру Кривов’язу.

Відповідне розпорядження датоване 16 серпня і опубліковано на сайті ВМР .

У догані зазначено, про те, що керівником не були вжиті достатні управлінські заходи для усунення недоліків поданої пропозиції для укладення договору з НСЗУ за пакетом медичних послуг «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CоV-2», та своєчасного отримання фінансування від Національної служби здоров`я України за надані медичні послуги з квітня по червень 2021 року включно.

Також було закуплено дизельне паливо без проведення процедури закупівлі, передбаченої Законом, в порушення вимог ст.3 Закону України «Про публічні закупівлі».

Нагадаємо, на початку цього року ця лікарня отримала нового власника та юридичну назву… А колектив виходив на акцію протесту через побоювання різкої зміни багатопрофільності медзакладу та керівництва лікарні.

Втім, все у лікарні залишилось майже як було, нікого не звільняли, і Олександр Кривов’яз продовжує обіймати свою посаду…