На Вінниччині — звіряче вбивство. На орендованій квартирі по вулиці Київській господарка виявила свою квартирантку вже мертвою. Їй завдано понад 30 ударів ножем.

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Вінниччини. У повідомленні йдеться, що увечері до поліції звернулася 82-річна вінничанка, і повідомила, що здавала квартиру 20-річній жительці Тульчинського району і того вечора виявила її мертвою. Потерпілій було нанесено понад 30 ножових поранень.

У соцмережах миттю почали поширювати повідомлення з прикметами ймовірного вбивці.

З метою встановлення обставин та осіб, причетних до злочину, поліцейські здійснили ряд оперативних та розшукових заходів, провели поквартирний обхід, проаналізували вилучені на місці речові докази та отримали інформацію про підозрюваного у вбивстві. Поліцейські встановили свідка, який бачив чоловіка, що цього дня стукав у двері загиблої. Оперативним шляхом поліцейські кримінальної поліції встановили місцеперебування 32-річного підозрюваного, жителя Жмеринського району. Коли до нього за місцем проживання прийшли оперативники, виявилось, що зловмисник покінчив з життям самогубством шляхом повішання.  За цим фактом правоохоронці розпочали слідство.

Ілона ВАЛЬТЕР